Terug naar het overzicht

20 januari 2021

Grote galerijweergave en Together-modus onderweg voor Microsoft Teams op web

Wat je moet weten

  • Microsoft Teams ondersteunt binnenkort de grote galerijweergave en de Together-modus op web.
  • De weergaven zijn momenteel alleen beschikbaar in de Microsoft Teams-app.
  • Samenmodus en grote galerijweergave zouden in februari 2021 moeten worden uitgerold.

Microsoft Teams ondersteunt binnenkort de grote galerijweergave en de Together-modus op internet in de Edge- en Chrome-browsers. Op dit moment kun je deze features gebruiken in de Microsoft Teams-app, maar in de nabije toekomst zal de optie ook op internet verschijnen. Met beide weergaven kunt u tientallen mensen tegelijk in een vergadering zien.

Ondersteuning voor grote galerijweergave en Together-modus op internet wordt beschreven in de Microsoft 365-roadmap. De datums op de routemap kunnen altijd veranderen, omdat het slechts huidige plannen zijn en geen datums waar Microsoft zich sterk voor heeft gemaakt.

Door de grote galerijweergave kunt u maximaal 49 mensen zien in een raster van 7 x 7.

Together Mode plaatst iedereen binnen uw vergadering in een virtuele ruimte, zoals een collegezaal. Het verwijdert alle achtergrond die mensen hebben en vervangt deze vervolgens door de scène die je hebt. Together Mode heeft onlangs een paar scènes gekregen, waaronder een coffeeshop en een vergaderruimte. Microsoft heeft onlangs ook enkele vakantiescènes gedeeld.

Het toevoegen van ondersteuning voor de Together-modus en de grote galerijweergave zou het gemakkelijker moeten maken om iedereen tegelijk te zien op apparaten waarop mensen de Microsoft Teams-app niet kunnen of willen downloaden.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.