Terug naar het overzicht

25 maart 2024

De Revolutie van Werk met Copilot in Windows en Windows 365

De werkomgeving transformeert voortdurend, met technologische vooruitgang die de manier waarop we werken fundamenteel verandert. In deze nieuwe era speelt kunstmatige intelligentie (AI) een cruciale rol, met Microsoft’s Copilot die voorop loopt in deze revolutie. Laten we eens dieper duiken in hoe Copilot in Windows en Windows 365 niet alleen de productiviteit en creativiteit van werknemers verbetert maar ook bedrijfsinnovatie aanjaagt.

Sleutelstrategieën voor AI-integratie in uw Bedrijf 🗝️

  • Copilot als Uw Taakmoordenaar: Copilot functioneert als een AI-orkestleider die taken over apps, bestanden, instellingen, gegevens en het web afhandelt. Dit zorgt ervoor dat mensen sneller betere antwoorden krijgen, hun vaardigheden vergroten, en meer tijd overhouden voor strategisch werk.
  • Werken zonder Grenzen: De nieuwe Surface-apparaten voor bedrijven en Windows 365 Cloud PC bieden flexibele en veilige werkopties, waardoor werknemers hun favoriete apparaat kunnen gebruiken zonder de veiligheid in het geding te brengen.
  • Innovatie met Jou in het Midden: Windows en zijn integratie met AI en cloudoplossingen zetten jou en jouw organisatie centraal, waardoor je een AI-krachtpatser wordt. Dit omvat alles van apparaatbeheer met Intune tot aan de nieuwste AI-geoptimaliseerde apparaten zoals de Surface voor bedrijven.

Voordelen van Copilot in Windows en Windows 365 💼

  • Verbeterde Productiviteit: Door het automatiseren van routinematige taken kunnen werknemers zich concentreren op meer betekenisvol werk.
  • Verhoogde Creativiteit: Met minder tijd besteed aan administratieve taken, is er meer ruimte voor creatieve inspanningen.
  • Veilig en Flexibel Werken: De mogelijkheid om vanaf elk apparaat te werken zonder compromissen op het gebied van veiligheid.
  • Toekomstbestendige Innovatie: Door de integratie van AI en cloud computing is jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Copilot Snelkoppeling Windows 11

Stap Vandaag Nog over op Windows 11 en Windows 365! 🌟

IT-leiders spelen een cruciale rol in dit nieuwe tijdperk. Door Copilot te integreren in de apps en diensten die jouw bedrijf draaiende houden, van Windows tot Microsoft 365 en Teams, zorg je voor een veilige, end-to-end gebruikerscomputingoplossing. Met de naderende end-of-support voor Windows 10 in oktober 2025, is het nu de tijd om over te stappen naar Windows 11 en de nieuwe mogelijkheden die Windows 365 biedt, te omarmen.

Meer weten?

Neem contact op