Terug naar het overzicht

14 januari 2024

De GPT Store: Een Nieuwe Wereld van AI-Mogelijkheden

Twee maanden geleden introduceerde OpenAI het concept van GPT’s (General Purpose Technologies), waarmee gebruikers hun eigen aangepaste versies van ChatGPT konden creëren. Deze innovatie heeft een ongekende interesse gewekt, met meer dan 3 miljoen aangepaste GPT’s gemaakt door enthousiaste bouwers. Nu gaat OpenAI nog een stap verder door de lancering van de GPT Store, exclusief beschikbaar voor ChatGPT Plus, Team en Enterprise gebruikers.

Ontdek de Trends in de Store

De GPT Store is een schatkamer van diversiteit, met GPT’s ontwikkeld door partners en de community. Gebruikers kunnen populaire en trending GPT’s verkennen in verschillende categorieën zoals DALL·E, schrijven, onderzoek, programmeren, educatie en lifestyle. De community leaderboard fungeert als een gids voor de meest populaire GPT’s.

Jouw GPT in de Store

Het bouwen van je eigen GPT is eenvoudig en vereist geen programmeervaardigheden. Om een GPT te delen in de store, moet je jouw GPT opslaan voor iedereen en je bouwerprofiel verifiëren. OpenAI heeft ook een nieuw beoordelingssysteem ingesteld om naleving van het beleid te waarborgen.

Inkomsten voor GPT Bouwers

In het eerste kwartaal lanceert OpenAI een inkomstenprogramma voor GPT bouwers. Amerikaanse bouwers worden betaald op basis van gebruikersbetrokkenheid bij hun GPT’s. Details over de betalingscriteria worden later bekendgemaakt.

Team en Enterprise Klanten Beheren GPT’s

OpenAI kondigde ook het nieuwe ChatGPT Team plan aan voor teams van alle groottes. Teamklanten krijgen toegang tot een privégedeelte van de GPT Store. Voor Enterprise klanten komt de GPT Store binnenkort beschikbaar met verbeterde beheercontroles.

Ontdek de wereld van GPT’s op chat.openai.com/gpts en ervaar de kracht van AI als nooit tevoren.

Meer weten?

Neem contact op
OpenAI GPT Store