Webdesign

Professioneel webdesign

Wil je ook een website laten maken door een webdesigner? Dan wil je hier waarschijnlijk eerst wat meer informatie over hebben. Onderstaand kun je alle mogelijke opties lezen. Uiteraard gaat dit altijd in combinatie met een professioneel en uniek design, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Waarom ALTA-ICT?

Snelle oplevering

Door onze jarenlange ervaring en interne tooling zijn wij in staat om snel een professionele website te maken.

Maatwerk

Wij maken de website 100% naar uw wensen. Hierdoor wordt u niet beperkt tot een bepaald template of thema.

Goed vindbaar

Onze website worden vanaf dag 1 gebouwd met zoekmachines optimalisatie in gedachten.

Wij blijven u verder helpen…

Inclusief Hosting

Na het voltooien van de website bieden wij de optie om deze te deployen op onze hosting. Dit is een super snelle omgeving 100% geoptimaliseerd voor hoe wij websites bouwen.

Support, beveiliging en updates

Naast een super snelle hostingomgeving is het updaten en beveiligen van uw website essentieel. Daarom zit dit standaard inbegrepen bij ons hostingpakket!

SEO & Linkbuilding

Om uw website verder te laten stijgen in de zoekmachines bieden wij een speciaal linkbuilding en onpage seo pakket aan. 100% afgestemd op uw website! Lees meer

Verouderde website?

Heb je een website, waar is het webdesign erg verouderd? Dit kan ervoor zorgen dat klanten niet lang op je website blijven ‘hangen’ of zelfs naar de concurrent gaan. Een website die er verouderd of onprofessioneel uit ziet zorgt er daarnaast voor dat je veel geld kan mislopen. De meeste bedrijven zien hun website als een noodzakelijk iets, en dat is ook logisch maar werkt niet altijd in je voordeel. Doordat je het ziet als iets dat nodig is, hou je er vaak geen rekening mee dat ook je website regelmatig vernieuwd moet worden.

Een verouderde website heeft vaak heel veel tekst, terwijl nieuwe websites op de klanten in weten te spelen. Als jouw klanten naar de concurrent gaan omdat zij een strakke en nieuwe website hebben, betekent dit dat je onnodig klanten misloopt. Simpel webdesign kan jou hierbij helpen. Door alle informatie die op de website te vinden staan, in een nieuw jasje te steken.

Deze website hebben wij niet gebouwd, maar is een goed voorbeeld van een verouderde website!

Wat is webdesign?

Webdesign is de term die gebruikt wordt voor alles dat te maken heeft met het maken van websites. Webdesign zorgt er niet alleen voor dat alle benodigde informatie aanwezig is op de website, maar ook dat dit voor de bezoekers goed te lezen is.

Ook is het heel belangrijk dat de website goed te vinden is via de verschillende zoekmachines. De manier waarop een website kan worden ingericht, verschilt per opdracht. Dit is logisch want bedrijven en particulieren hebben natuurlijk zo hun eigen wensen wat betreft het design van de website.

Meer dan alleen het inrichten

Een webdesign bureau doet dus veel meer dan alleen maar een website inrichten. Naast dat alle informatie compleet moet zijn, moet deze ook makkelijk vindbaar zijn voor de bezoekers. Een webdesigner houdt bij het maken van een website dan ook altijd rekening met het type bedrijf en het type klanten dat op de website terecht komen. Een hippe koffiebar zal bijvoorbeeld vaker social media gebruiken dan bijvoorbeeld een advocatenkantoor. Ook hier wordt rekening mee gehouden.

Wat vooral belangrijk is, is dat alle belangrijke informatie goed duidelijk is. Dat de contactgegevens makkelijk te vinden zijn, je een duidelijk beeld hebt van de inhoud en dat je eigenlijk in één oogopslag een duidelijk beeld krijgt van het bedrijf.

Hoog in de zoekresultaten

Het hebben van een mooie en goedlopende website is erg belangrijk, maar deze moet ook goed vindbaar zijn. Om hiervoor te zorgen wordt er gebruik gemaakt van SEO. Dit staat voor Search Engine Optimization en houdt in feite in dat teksten worden geschreven met bepaalde zoekwoorden.

Door deze zoekwoorden kunnen niet alleen de bezoekers van de website de tekst goed lezen, maar kan ook Google dit lezen. Dit zorgt er vervolgens voor dat de website hoger in Google komt te staan, en de website dus beter gevonden wordt.

Daarnaast bieden wij ook een SEO en Linkbuilding vervolgtraject. Speciaal afgestemd op uw website en wensen!

Inclusief het schrijven van SEO teksten

Alle teksten die geschreven worden voor de website zijn SEO geoptimaliseerd. Dit betekent dat er bepaalde zoekwoorden in de tekst staan waar mensen vaak naar zoeken op het internet.

Door deze zoekwoorden toe te voegen komt de website hoger in de zoekmachines te staan en zal de website dus eerder zichtbaar zijn voor anderen. Dit zorgt er vervolgens voor dat er meer bezoekers op de website terechtkomen, die kunnen zorgen voor extra inkomsten.

Teksten geoptimaliseerd voor user experience

De teksten die worden gebruikt op de website zijn eerst goed onderzocht. Zo wordt er een onderzoek gedaan op het internet voordat de teksten geplaatst worden. na dit onderzoek zal alle informatie worden omgezet naar een makkelijk leesbare tekst die uiteraard origineel is. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met de tone-of-voice.

Dit houdt in dat een tekst bedoeld is voor kinderen anders leest dan voor een volwassene. Maar ook tekst dat geschreven is voor een advocatenbureau; dit is anders geschreven dan voor een restaurant. En is het doel van de website om juist zo veel mogelijk te verkopen? Ook dan wordt de schrijfwijze hier op aangepast.

Goedwerkende pagina’s voor elk scherm

Het is belangrijk dat alle pagina’s op de website goed werken op ieder beeldscherm. Dit houdt in dat de pagina zichzelf aanpast aan het beeldscherm. Dus of je de website nu bekijkt op een computer, tablet of telefoon, hij zal altijd goed en duidelijk zichtbaar zijn.

Vertel ons meer over uw project…