Terug naar het overzicht

19 augustus 2020

Waarom kiezen voor Virtuele vergaderingen in Microsoft Teams?

Alles wat je nodig hebt op één plek.

Dit is waarom u voor uw virtuele vergaderingen Microsoft Teams het beste kan kiezen in plaats van andere software! In tegenstelling tot Zoom en andere videoconferentiesoftware, biedt Teams veel functies die samenwerking in uw virtuele kantoor een fluitje van een cent maken. Van een geïntegreerde agenda met Outlook en Exchange tot de mogelijkheid om Word-, Excel- en PowerPoint-documenten in de app te bewerken, uw virtuele ervaring wordt het meest productief met Teams.

Het is gratis

Zolang u geabonneerd bent op Microsoft 365. De meeste software voor videoconferenties moet apart worden aangeschaft bij de andere abonnementen van uw bedrijf. Maar Teams is volledig gratis met alle Microsoft 365-pakketten op één na. Door je te abonneren, heb je onbeperkte toegang tot Teams en alle tools die ermee kunnen worden gesynchroniseerd, rechtstreeks vanuit je thuiskantoor.

Delen van bestanden en chatten in Teams

De mogelijkheden voor het delen van bestanden en chatten in Teams maken gestructureerde gesprekken en planning mogelijk zonder uw virtuele team te begraven in e-mails of teksten. Bovendien kunt u tijdens het gesprek rechtstreeks naar iets verwijzen in het gedeelte “Bestanden” of “Chat” met minimale onderbreking.

Het is gemakkelijk te gebruiken.

Teams biedt meer digitale functies dan veel andere videoconferentieprogramma’s, maar de interface is supergemakkelijk te gebruiken. Zodra je je aanmeldt bij Teams, staan ​​alle functies die je nodig hebt aan de linkerkant van je scherm. Zelfs de minder technisch onderlegde leden van uw externe team zullen het binnen een paar minuten onder de knie hebben.

Microsoft Teams

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.