Terug naar het overzicht

01 april 2024

Vereenvoudig Gegevensverlies Preventie (DLP) met MS Purview

In het digitale tijdperk is de beveiliging van gegevens een topprioriteit voor bedrijven wereldwijd. De uitdagingen op het gebied van gegevensbeveiliging zijn complex, maar Microsoft Purview biedt een allesomvattende oplossing die deze uitdagingen aangaat. Laten we eens dieper duiken in de mogelijkheden die Microsoft Purview biedt om uw gegevens effectief te beschermen.

De Uitdaging van Gegevensbeveiliging 🚨

  • Veel organisaties worstelen met gefragmenteerde beveiligingsoplossingen, wat leidt tot hoge kosten, moeilijk beheer en beveiligingslacunes.

Microsoft Purview: Een Holistische Oplossing 🌐

  • Bescherm Gevoelige Gegevens: Microsoft Purview Information Protection biedt inzicht waar uw gegevens zich bevinden, classificeert gevoelige informatie en beschermt deze met ingebouwde encryptie.
  • Voorkom Gegevensverlies: De Data Loss Prevention (DLP) van Microsoft Purview biedt controles om gegevensverlies of ongeoorloofd gebruik tegen te gaan over verschillende platforms en apparaten.
  • Beheer Insider Risico’s: Met Insider Risk Management identificeert en mitigeert u bedreigingen door gebruik te maken van machine learning modellen.

Adaptieve Bescherming: Een Dynamische Aanpak 🔄

  • In de moderne werkplek zijn gegevensbeveiligingsrisico’s dynamisch. Microsoft Purview’s Adaptive Protection gebruikt machine learning om kritieke risico’s te detecteren en de juiste beveiligingsmaatregelen dynamisch aan te passen.

Versterk Vandaag Nog Uw Gegevensbeveiliging! 🔐

De wereld van vandaag kent geen geografische grenzen als het gaat om gevoelige gegevens; ze reizen over mensen, plaatsen en apparaten over de hele wereld. Microsoft Purview stelt u in staat uw gegevens overal te beveiligen, een cruciale stap in het beschermen tegen gegevensverlies en ongeoorloofd gebruik.

Conclusie ✨

Het waarborgen van gegevensbeveiliging blijft een constante strijd. Echter, door in te zetten op geavanceerde middelen en een vooruitziende blik, zoals aangeboden door Microsoft Purview, kunt u effectief een solide verweer opzetten tegen zowel huidige als toekomstige dreigingen. Neem het initiatief om uw strategie voor gegevensbeveiliging te versterken. Voor een vrijblijvend adviesgesprek staat ALTA-ICT altijd voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op
Microsoft Purview DLP