Terug naar het overzicht

08 juni 2024

Printbeheer en Multifunctional voor Kopiëren, Printen, Faxen en Scannen

Bij ALTA-ICT begrijpen we dat efficiënt documentbeheer essentieel is voor zowel thuiswerken als werken op afstand. Daarom bieden we professionele print- en scanapparatuur die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. In deze blog bespreken we onze diensten en hoe we jouw documentbeheer kunnen optimaliseren.

ALTA-ICT Printbeheer: Jouw Partner voor Professioneel Printen

Onze diensten omvatten:

 • Hoogwaardige Laserprinters 🖨️
 • A3 Printers 📄
 • Professionele Kleurenprinters 🌈

Bij ALTA-ICT denken we graag met je mee voor het leasen van printers voor professioneel gebruik. Onze multifunctionals maken het mogelijk om zorgeloos te kopiëren, printen, faxen en scannen. Wil je een printer kopen, maar het onderhoud uitbesteden? Neem dan contact met ons op om onze dienstverlening en servicemogelijkheden te bespreken.

Personaliseren van Printdocumenten: Slimme Oplossingen

Gebruik je regelmatig briefpapier in je printer? Dat kan veel eenvoudiger! Met ALTA-ICT Personaliseren geef je heel eenvoudig een persoonlijk tintje aan je documenten:

 • Sjablonen in Huisstijl: Wij maken sjablonen in jouw huisstijl.
 • Gemakkelijk Gebruik: Voordat jij of een van je collega’s een document opslaat of print, wordt gevraagd welk sjabloon je als achtergrond wilt gebruiken.
 • Kostenbesparend: Deze oplossing is een stuk goedkoper dan gedrukt briefpapier.

Nooit meer de verkeerde logo’s of gegevens op je documenten! 🌟

Doe de Printer Check

Bij ALTA-ICT streven we ernaar om jouw printomgeving zo efficiënt mogelijk te maken. Hier zijn enkele aspecten waar we ons op focussen:

 • Beste Printapparatuur: Je wilt alleen werken met betrouwbare printers van A-merken die zijn afgestemd op jouw organisatie.
 • Realistische Kosten: Je zoekt een printpartner met focus op kostenreductie door duurzame en efficiënte printoplossingen.
 • Hoog Servicelevel: Je houdt van korte lijnen en snelle service, zodat jouw printeromgeving 24/7 optimaal functioneert.

Reële Kosten: Inzichtelijk en Eerlijk

Bij ALTA-ICT kijken we verder dan alleen het aantal afdrukken. We houden rekening met de verbruikte hoeveelheid toner per afdruk. Hierdoor betaal je uitsluitend voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Als een all-in-prijs voordeliger voor je is, bieden we die mogelijkheid ook aan.

 • Inzicht in Verbruik: We maken je printgebruik inzichtelijk, zodat je precies weet wat je verbruikt.
 • Kostenreductie: Onze oplossingen helpen je de processen binnen je organisatie te optimaliseren en kosten te reduceren.

Overstappen: Eenvoudig en Zorgeloos

Wil je overstappen naar ALTA-ICT voor al je printbeheer? Wij begeleiden je graag bij de overstap. We kunnen lopende huur- en onderhoudscontracten beëindigen en je huidige apparatuur inruilen. Dankzij ons LongLife concept leveren we snel en zorgen we voor duurzame oplossingen:

 • Eigen Printapparatuur: Snel leverbaar door ons unieke LongLife concept.
 • Kostenbesparing: Verleng de technische levensduur van printers en bespaar op CO2-uitstoot en milieu.

Met ALTA-ICT’s printbeheer ben je verzekerd van betrouwbare apparatuur, lage kosten en uitstekende service.

Conclusie

Bij ALTA-ICT zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in print- en scanoplossingen. Of je nu thuis werkt of op afstand, wij bieden de apparatuur en diensten die je nodig hebt om efficiënt te werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw documentbeheer kunnen optimaliseren!

Meer weten?

Neem contact op
Printbeheer en Multifunctional voor Kopiëren, Printen, Faxen en Scannen