Terug naar het overzicht

24 april 2024

Ontdek de Moderne Werkplek van ALTA-ICT: Innovatie en Veiligheid

In het hedendaagse digitale tijdperk is het cruciaal voor bedrijven om te beschikken over een werkplek die niet alleen technologisch geavanceerd is, maar ook flexibel en veilig. ALTA-ICT speelt in op deze behoefte met de introductie van hun Moderne Werkplek, een perfecte synergie tussen Microsoft 365 en Google Workspace, verrijkt met uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Hieronder verkennen we de sleutelaspecten van deze innovatieve werkoplossing. 🚀

🌍 Algemeen

  • Flexibiliteit en Veiligheid: De Moderne Werkplek van ALTA-ICT combineert de veelzijdigheid van Microsoft 365 en Google Workspace, waarbij een uiterst veilige en complete werkomgeving wordt gerealiseerd.
  • Optimale Integratie: Door de integratie van zowel Microsoft 365 als Google Workspace biedt ALTA-ICT een naadloze ervaring die past bij diverse werkstijlen en bedrijfsbehoeften.

🛠️ Beheer en Ondersteuning

  • Remote en OnSite Ondersteuning: Afhankelijk van het gekozen pakket is uitgebreide gebruikersondersteuning en beheer beschikbaar, zowel remote als onsite.
  • Service Level Agreement (SLA): De mate van ondersteuning en beheer voor elk pakket wordt vastgelegd in een SLA, zodat er helderheid is over wat klanten kunnen verwachten.

💾 Back-up

  • Aanvullende Back-upfunctionaliteit: Hoewel Google Workspace en Microsoft 365 standaard versiebeheer voor documenten bieden, biedt ALTA-ICT extra back-upfunctionaliteit aan, speciaal aangepast aan de behoeften van de gebruikers.
  • Lange-termijn Bescherming: Deze back-upoplossing zorgt voor het veiligstellen van alle documenten, inclusief persoonlijke bestanden en e-mails, met een retentieperiode van 7 jaar.

🔐 Beveiliging

  • Focus op Beveiliging: De Moderne Werkplek van ALTA-ICT onderscheidt zich door een sterke focus op beveiliging, wat essentieel is in de huidige digitale wereld.
  • Geavanceerde Beveiligingsproducten: Naast expertise, zet ALTA-ICT ook de beste en meest geavanceerde beveiligingsproducten in om een veilige werkomgeving te waarborgen.

🗝️ Encryptie van Bestanden

  • Encryptiemogelijkheden met Windows 11: Met Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise is het mogelijk om bestanden te versleutelen met behulp van Microsoft BitLocker, wat een extra laag beveiliging biedt voor gegevens.

📦 Keuze uit Verschillende Pakketten

  • Aanpasbaar aan Bedrijfsbehoeften: Afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de klant, biedt ALTA-ICT Standaard, Premium en Platinum Moderne Werkplek pakketten aan, die elk zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende bedrijfsdynamieken en vereisten.

De Moderne Werkplek van ALTA-ICT is meer dan alleen een technologische oplossing; het is een strategische investering die bedrijven in staat stelt om productiever en veiliger te werken in een steeds veranderende wereld. Met een sterke nadruk op beveiliging, flexibiliteit en ondersteuning, positioneert ALTA-ICT zich als een voorloper in het bieden van superieure werkplekoplossingen. 🌟

Interesse in meer informatie over onze Moderne Werkplek oplossingen? Neem contact op met ALTA-ICT voor een persoonlijk advies en laat ons u helpen de ideale werkplek voor uw bedrijf te realiseren!

Meer weten?

Neem contact op
Moderne Werkplek ALTA-ICT