Terug naar het overzicht

28 februari 2024

Microsoft’s AI Innovatie: Copilot in OneDrive voor Web

Microsoft is vastberaden om Windows naar nieuwe hoogten te tillen, met een speciale focus op kunstmatige intelligentie. In dit nieuwe hoofdstuk ontvangt een andere populaire Microsoft-dienst Copilot-ondersteuning.

Volgens de Microsoft 365 roadmap, is het bedrijf van plan om Copilot te lanceren voor OneDrive voor Web. Gebruikers die toegang willen tot deze tool hebben een Copilot voor Microsoft 365-abonnement nodig, wat €30 kost met een jaar commitment.

Wat Te Verwachten van Copilot in OneDrive voor Web? 🤖

Copilot gaat niet alleen samenvattingen genereren voor OneDrive-documenten maar verruimt ook zijn horizon:

  • Vraag en Antwoord: Stel vragen en krijg direct informatie uit je bestanden zonder ze te openen, wat een indrukwekkende verbetering belooft voor het snel vinden van belangrijke informatie. 🔍
  • Efficiënte Samenvattingen: Copilot zal met gemak meerdere bestanden kunnen samenvatten, wat tijd bespaart. ✂️

Ondersteunde Bestandsformaten 📄

Deze feature zal een breed scala aan bestandsformaten ondersteunen, inclusief:

  • DOC, DOCX, FLUID, LOOP
  • PPT, PPTX, XLSX
  • PDF, ODT, ODP
  • RTF, ASPX, TXT, HTM, HTML

Copilot voor OneDrive vs. Copilot Pro 🔍

Het is cruciaal om te benadrukken dat Copilot voor OneDrive aanzienlijk verschilt van Copilot Pro, die voor $20 beschikbaar zal zijn. Copilot voor OneDrive richt zich meer op zakelijke gebruikers, terwijl Copilot Pro ook prosumers aanspreekt.

Toekomstige Integratie en Beschikbaarheid 📅

De verwachtingen rond de integratie van Copilot met een vernieuwd OneDrive-ontwerp zijn hooggespannen. De uitrol van deze nieuwe feature begint in mei, dus blijf op de hoogte.

Met deze vooruitgang onderstreept Microsoft zijn engagement om productiviteit en efficiëntie te verhogen via geavanceerde AI-oplossingen. De introductie van Copilot in OneDrive voor Web belooft een revolutie in de manier waarop we digitale content beheren en benutten, waardoor onze werkprocessen fundamenteel veranderen.

Meer weten?

Neem contact op
Copilot in OneDrive voor Web