Terug naar het overzicht

13 maart 2024

Microsoft Entra Verrijkt Copilot voor Security

In de altijd evoluerende wereld van cybersecurity, zet Microsoft weer een grote stap vooruit met de integratie van Microsoft Entra-vaardigheden in Copilot voor Security. Dit is niet zomaar een update; het is een revolutie in hoe we omgaan met identiteitsbeveiliging.

Laten we eens duiken in wat deze update zo bijzonder maakt:

 • Wereldwijde Beschikbaarheid vanaf 1 April 🗓️: Markeer je kalender, want de nieuwe vaardigheden van Microsoft Entra in Copilot voor Security gaan wereldwijd live.
 • Nieuwe Vaardigheden om te Verkennen 🕵️‍♂️:
  • Gebruikersdetails: Krijg een diepgaand inzicht in gebruikersactiviteiten.
  • Groepsdetails: Ontdek de dynamieken binnen gebruikersgroepen.
  • Aanmeldingslogboeken: Analyseer inlogpogingen om potentiële bedreigingen te identificeren.
  • Auditlogboeken en Diagnostische Logboeken: Voor een grondige inspectie van systeemactiviteiten.
  • Gebruikersrisico-onderzoek: In openbare voorvertoning, biedt het een nieuwe laag van beveiligingsbewustzijn.
 • Bescherming tegen Identiteitscompromissen 🔐: Deze vaardigheden zijn ontworpen met het oog op het beschermen tegen identiteitsbedreigingen, door het verstrekken van cruciale identiteitscontext en inzichten.
 • Een Stap Voor in Incidentrespons 🚀: Door de identiteitscontext in beveiligingsincidenten te integreren, kunnen beheerders sneller en efficiënter reageren op dreigingen.

Deze update is een getuigenis van Microsoft’s inzet voor het bieden van geavanceerde beveiligingsoplossingen die niet alleen reactief, maar ook proactief zijn in het beschermen van identiteiten. Door het versterken van Copilot voor Security met Microsoft Entra-vaardigheden, zetten we een nieuwe standaard in identiteitsbeveiliging.

Wat betekent dit voor Jou? 🤔

Of je nu een IT-professional bent, een cybersecurity expert, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in het beschermen van persoonlijke of bedrijfsgegevens, deze update biedt een scala aan mogelijkheden om de beveiliging van jouw digitale identiteit te versterken. Het is tijd om de kracht van geavanceerde identiteitsinzichten te omarmen en een veiligere digitale omgeving te creëren.

Tot zover onze duik in de nieuwste beveiligingsinnovatie van Microsoft. Laten we vooroplopen in de strijd tegen cyberdreigingen, gewapend met de beste tools en technologieën. 💪

Meer weten?

Neem contact op
Microsoft Entra Verrijkt Copilot voor Security