Terug naar het overzicht

07 november 2023

Gelekte video onthult mogelijke AI-update voor Microsoft Planner

De lancering van Microsoft 365 Copilot markeert een nieuw tijdperk voor zakelijke gebruikers die vanaf vandaag gebruik kunnen maken van deze dienst. Eerder gemeld, deze uitbreiding omvat generatieve AI-assistent-functies in Microsoft’s veelgebruikte productiviteitsapps zoals Word en Excel.

Generatieve AI: De Toekomst van Productiviteit

Met Microsoft 365 Copilot worden dagelijkse taken gestroomlijnd door geavanceerde AI, waardoor gebruikers efficiënter en effectiever kunnen werken. Dit benadrukt de voortdurende inspanningen van Microsoft om kunstmatige intelligentie te integreren in hun suite van applicaties.

Aankomende AI-Verbeteringen in Microsoft 365

Hoewel de Copilot-service al indrukwekkende functies biedt, lijkt Microsoft nog niet klaar te zijn met het verrijken van hun software met AI-mogelijkheden. Een recent gelekt videofragment hierboven door “WalkingCat”, een bekende tech leaker, laat zien dat er mogelijk meer AI-gestuurde updates in de pijplijn zitten voor Microsoft 365.

Een Glimp van de Nieuwe AI-Gedreven Microsoft Planner

Het gelekte videofragment toont een voorproefje van wat lijkt op een volledige AI-make-over voor de Microsoft Planner app, een populaire planningstool binnen het Microsoft 365-pakket.

Wat Brengt De Toekomst voor Microsoft Planner?

Het fragment eindigt met een verkorte URL die leidt naar de officiële blog van Microsoft Planner, wat suggereert dat Microsoft binnenkort meer details zal onthullen over deze AI-update.

Aankondiging op de Horizon: Ignite 2023

Gezien de timing van de lek en het naderende Ignite 2023-evenement in Seattle, verwachten we dat Microsoft zijn vernieuwde Planner app daar officieel zal presenteren.

Meer weten?

Neem contact op
copilot ai planner