Terug naar het overzicht

06 maart 2024

Copilot in Microsoft 365: Boost Je Productiviteit

In een tijdperk waar de grenzen van productiviteit en technologie voortdurend worden verlegd, introduceert Microsoft 365 innovatieve updates voor Copilot, jouw persoonlijke AI-assistent. Deze updates zijn specifiek ontworpen om je werkdag te stroomlijnen en je productiviteit naar nieuwe hoogten te tillen. Laten we samen duiken in de wereld van Copilot en ontdekken hoe deze updates jouw workflow kunnen revolutioneren.

Eerste Keer met Copilot? Dit is Wat Je Moet Weten

Als je nieuw bent met Copilot, sta je op het punt om de dynamische wereld van AI-gestuurde efficiëntie te betreden. Begin met een overzicht van de updateshistorie om te zien welke krachtige functies je mogelijk hebt gemist.

Boost Je Productiviteit met Copilot in:

 • Microsoft Teams: 📅 Met Copilot, versnel je jouw workflow door automatische samenvattingen van je vergaderingen. Bespaar tijd en blijf gefocust op wat echt belangrijk is.
 • Microsoft PowerPoint: 🎨 Bereik moeiteloos een naadloze consistentie over al je presentaties. Met Copilot aan je zijde, wordt het creëren van visueel aantrekkelijke en uniforme dia’s een fluitje van een cent.
 • Microsoft Word: 📌 Voeg met ongekende gemak links toe aan je documenten, direct vanuit je prompts. Deze functionaliteit maakt het bewerken en formatteren van documenten efficiënter dan ooit.
 • Microsoft Excel: 🌍 Werk zonder hindernissen samen met internationale teams. Copilot helpt je taalbarrières te overbruggen, waardoor samenwerking soepeler verloopt.
 • Microsoft Loop: 💡 Ontketen je creativiteit en brainstorm projectideeën met behulp van slimme prompts. Copilot stimuleert innovatie door je te voorzien van inspirerende en doelgerichte suggesties.
 • Microsoft OneNote: 📝 Ontsluit inzichten en antwoorden uit je notities met ongekende efficiëntie. Maak kennis met een nieuw niveau van organisatie en kennismanagement.

Copilot for Microsoft 365 updates

Voorbeeld Prompts om Je Ervaring te Verrijken:

 • Voor Microsoft Teams, probeer: “Geef me een samenvatting van de belangrijkste punten van onze vergadering van vandaag.”
 • In Microsoft PowerPoint, gebruik: “Maak een consistente lay-out voor al mijn dia’s gebaseerd op het thema X.”
 • Voor Microsoft Word, type: “Voeg links toe naar de meest relevante bronnen over onderwerp Y.”
 • In Microsoft Excel, vraag: “Vertaal deze data inzichten naar Z taal voor mijn internationale collega’s.”
 • Met Microsoft Loop, experimenteer met: “Genereer een brainstormstructuur voor projectidee A.”
 • Voor Microsoft OneNote, probeer: “Extraheer de kerninzichten uit mijn aantekeningen over onderwerp B.”

Conclusie en Oproep tot Actie:

De nieuwste Copilot-updates in Microsoft 365 bieden je de tools om je werkdag te optimaliseren en je productiviteit aanzienlijk te verhogen. Door de kracht van AI te omarmen, kun je efficiënter werken, creatiever denken, en beter samenwerken. Start vandaag nog met het verkennen van deze nieuwe mogelijkheden en zet de eerste stap naar een productievere toekomst.

Ben je klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen met Copilot in Microsoft 365? Duik dieper in de mogelijkheden, experimenteer met de voorbeeldprompts, en ontdek hoe je jouw werkdag kunt transformeren.

Meer weten?

Neem contact op
Microsoft 365 Copilot