Ongecompliceerd SharePoint & Office 365-migratie.

Migratie opent de weg voor uw digitale transformatie. Of u nu van plan bent te “liften en verschuiven” of een meer strategische benadering kiest, elke fase van uw project verdient een beetje TLC – van het verwijderen van oude of overbodige inhoud voordat u verhuist, tot het rapporteren over uw projectsucces.

i-piggy-tijd

Digitaal getransformeerd

Vereenvoudig uw reis naar Office 365 of de nieuwste SharePoint-versie, om tijd te besparen en waarde toe te voegen voor uw laatste investeringen.

i-geoptimaliseerde-opslag

Verbeterde datakwaliteit

Pak licht in … neem wat u nodig hebt en gooi overbodige, verouderde en triviale gegevens weg. Gebruikers en zoekresultaten zullen hiervan profiteren.

i-koffie

Verminder zakelijke impact

Migraties kunnen complex en tijdrovend zijn. Wij helpen de last te dragen, zodat uw gebruikers en IT geen pijn voelen.

Uw winnende aanpak voor Office 365-migratie met AMP

i-magnify

Ontdek

Voordat u migreert, identificeert u vereiste, relevante en gevoelige inhoud en gooit u de rest weg. Ontdek welke aanpassingen uw plannen kunnen beïnvloeden en potentiële risico’s elimineren.

i-migratie

Migreren

Verplaats gegevens naar de cloud of de nieuwste SharePoint-versie, automatisch of volgens een schema. Of u nu bulksgewijs of beetje bij beetje migreert, we houden het bij elkaar met onze migratie tool en hebben geen invloed op gebruikers.

i-schermvoortgang

Monitor

Houd uw migratieproces in de gaten. Responsieve monitoring, aanpasbare rapporten en inhoudsvalidatie maken het gemakkelijker om ervoor te zorgen dat uw project op schema en op tijd verloopt.

Vraag direct een offerte aan

Breng het succes van de migratie in kaart

i-cloud-connect
Migreren vanuit de cloud …

Andere Office 365 Tenants
Box
DropBox
Google
Slack

i-servers

Of migreer van on-prem …

On Premise SharePoint 2003 / 2007 / 2010 / 2013 / 2016
File systems & Networked shares
Exchange Public Folders
Lotus Notes
OpenText LiveLink
Documentum & eRooms
Websites

i-jouw-opslag

.. Naar uw bestemming van keuze

Office 365-teams, groepen, Exchange, OneDrive en SharePoint

i-discovery

Discovery Tool

Elimineer potentiële risico’s en optimaliseer uw migratie naar Office 365 of SharePoint met gedetailleerd inzicht en analyse.

Test uw migratie

Vermijd gemakkelijk hobbels op de weg. Voer een pre-migratieanalyse uit om potentiële problemen te identificeren voordat ze u van de baan slaan.

i-solid-magnify-data

Scan uw gegevens

We scannen al uw migratie-inhoud om potentiële risico’s te identificeren voordat ze problemen worden.

i-solid-pencil-ruler

Markeer aanpassingen

Ontvang gedetailleerde rapporten over huidige aanpassingen en ontdek waar ze wonen om te beslissen wat te migreren of opnieuw te werken.

i-solid-magnify-target

Plan uw reikwijdte

Manipuleer scanresultaten om de impact van verschillende bereikparameters te bepalen, zoals het opnemen of uitsluiten van inhoud.

Ga omhoog in de wereld

Migraties zijn complex. Of u nu helemaal zelf wilt migreren of een helpende hand nodig heeft, wij ondersteunen u bij elke stap. Onze oplossingen zullen u verheffen en gegevens vergrendelen.

i-solid-data-check

Houd het intact

Bewaar alle rechten en metadata terwijl je beweegt, of wees selectief en absorbeer de nieuwe beveiligingsstructuren aan de andere kant.

i-solid-rocket

Verplaats het snel

Voldoe aan agressieve migratietijdlijnen met multi-threading of High-Speed Migration API’s.

i-solid-switch

Blijf synchroon

Houd bron en bestemming gesynchroniseerd met planning en volledige of incrementele migratieopties totdat u deze implementeert voor gebruikers.

i-solid-3pijlen

Beslissingen beslissingen

Migreer in bulk of selecteer afzonderlijke containers om te migreren. Filter om nog specifieker te worden.

i-solid-magnify-target

Transformeer gegevens

Uitgebreide toewijzing zorgt ervoor dat gegevens van andere systemen correct worden weergegeven en bewaard in SharePoint of Office 365.

Laat onze experts u een handje helpen … Met Migration-as-a-Service helpen we u ontdekken wat er is en zorgen we vervolgens voor de rest. Zie het als onze experts, in bruikleen.

Office 365 Backup & Restore

Maak je klaar om uit te rollen

Blijf op de hoogte van uw migratieproces met meldingen en feiten. Onze uitgebreide monitoring en taakrapportage is rechtstreeks in onze producten ingebouwd om uw migratiesucces te garanderen.

i-solid-doc-bullets

Alles in de details

Bekijk de feiten over de migratie, inclusief wat er is gemigreerd, met succes is voltooid, of er inhoud is gemist of dat er fouten zijn.

i-solid-clipboard-check

Plannen valideren

Rapporten geven recent voltooide migratieprojecten weer, zodat u prioriteit kunt geven aan acceptatietests voor gebruikers om resultaten te valideren.

i-solid-alert-pijl

Wees alert

Meldingen laten u weten wanneer taken zijn voltooid, zodat u tijd kunt besteden aan belangrijkere dingen.

Het juiste gereedschap voor de klus

i-ontdekking
Discovery Tool

Analyseer inhoud en structureer uw bronomgeving om potentiële migratieproblemen te identificeren voordat ze zich voordoen.

i-migratie

Verouderde systemen migreren: Migrator

Zorg voor een efficiënte en soepele migratie van LiveLink, Lotus Notes en andere oudere systemen naar SharePoint en Office 365.

i-hybride-migrator

Cloud- en SharePoint-migratie

Migreer e-mail, bestanden en andere cloudsystemen (zelfs andere Office 365-tenants!) Naar Office 365. Of migreer bestanden en eerdere versies naar SharePoint.

Verspil geen tijd en geld meer!

Laat onze migratie-specialisten het vuile werk voor u doen.

i-telefoon

Bel ons gerust of

Vraag direct een offerte aan