Office 365 Beheer

Met het aanschaffen van de nodige Microsoft 365 licenties alleen, is een eerste stap maar dan is nog niet automatisch je organisatie in de cloud. Bij het aanmelden bij Office 365 wordt binnen de Microsoft Cloud een nieuw en uniek tenant voor je aangemaakt door Microsoft. Deze tenant moet beheerd worden. Organisaties zonder eigen Office 365 beheer specialisten kunnen aan ons hun Office 365 beheer uitbesteden. Wij verzorgen ervoor dat uw hele IT omgeving, gebaseerd op Office 365, optimaal zal functioneren!

Wij zorgen ervoor dat nieuwe mensen snel aan de slag kunnen, beschikken over de nodige apps, machtigingen instellen, het optimaliseren van uw Office 365 omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw Office 365 omgeving veilig blijft. Conform de AVG hanteren wij een compliance beleid aan dat

De cloud oplossing van Office 365 is perfect online te beheren. Wij kunnen snel met u meekijken en u verder helpen. Bij problemen zorgen wij ervoor dat deze snel en zorgvuldig worden opgelost. Het uitvoeren van oorzaakanalyses bij langlopende of complexe incidenten is bij ons vanzelf spreken. Dit om een structurele oplossing te kunnen bieden en zodoende herhaling in de toekomst te voorkomen.

Inden u nog geen (volledig) gebruikt maak van Office 365, kunnen wij ook de Office 365 implementatie of migratie geheel voor u verzorgen.

Office 365 Backup & Restore

Wij nemen alle werk uit handen zodat u gerust samen kan werken binnen uw Office 365 omgeving. Wij zijn uw Office 365 partner voor de implementatie, migratie en beheer van Office 365. We verzorgen de gehele levenscyclus van Office 365 onderdelen, van aanmaak tot ontmanteling. ALTA-ICT beschikt over de kennis en certificaten om Microsoft 365 oplossingen te adviseren, implementeren en ondersteunen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt blijft beheer van de IT-omgeving nog altijd noodzakelijk.  Onze beheer omvat de volgende punten:

📌 Beheertaken
Hieronder vallen gangbare beheertaken zoals het aanmaken of wijzigen van gebruikersaccounts, gedeelde postbussen, Office 365 groepen, machtigen, bibliotheken etc.

📌 Inrichting & optimalisatie
Graag kijken wij samen met u mee hoe we het gebruik van uw Office 365 omgeving kunnen optimaliseren.

📌 Pro-actief signaleren en oplossen van problemen
Wij zorgen ervoor dat uw Office 365 omgeving veilig blijft conform onze veiligheidsbeleid. Met het nieuwe manier van werken en AVG wet- en regelgeving, wordt (informatie)beveiliging steeds belangrijker voor organisaties.

SharePoint & Office 365-migratie
Office 365

Verspil geen tijd en geld meer!

Laat onze migratie-specialisten het vuile werk voor u doen.

i-telefoon

Bel ons gerust of

Vraag direct een offerte aan