Nieuwe werkomgeving met ALTA-ICT.

ALTA-ICT helpt jou leven vrijer, leuker en makkelijker te maken door mensen te verbinden. Met passie werkt ALTA-ICT aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Om vooruitstrevend en innovatief te zijn, is het noodzaak om naar de toekomst kijken.

Wat is Modern Workplace?

Een Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Hierdoor laat je ze niet harder werken, maar slimmer. De modern workplace, met een belangrijke cloud-component, zorgt echter ook voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Overal moet bedrijfsinformatie worden gecontroleerd en beveiligd als medewerkers mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Een Modern Workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

preview

Modern Workplace als managed service.

Als offiele partner van Microsoft levert ALTA-ICT ook de Modern Workplace als managed service

Een altijd up-to-date Cloud Werkplek die keuzevrijheid biedt aan de eindgebruikers zodat ze veilig kunnen samenwerken zoals ze willen.

ALTA-ICT Modern Workplace zorgt ervoor dat uw medewerkers het beste uit zichzelf en hun werkplek halen. Met Modern Workplace kunnen ze op een veilige manier met elkaar samenwerken en flexibel werken met de apparaten en applicaties van hun keuze.

ALTA-ICT Modern Workplace wordt geleverd met unieke self-servicefaciliteiten van ALTA-ICT, zodat uw medewerkers snel zelf wijzigingen kunnen uitvoeren en zo gemakkelijk zorgeloos kunnen blijven werken. Op basis van vooraf met u gedefinieerde persona’s wordt uw organisatie overgezet naar ALTA-ICT Modern Workplace. Zo weet u zeker dat de oplossing perfect aansluit bij de wensen van uw organisatie en uw medewerkers. ALTA-ICT Modern Workplace werkt met verschillende profielen, afgestemd op de behoefte en digitale vaardigheden van uw medewerkers. Hierdoor beschikken zij altijd over de applicaties en toepassingen die zij nodig hebben op de werkplek die zij het liefst gebruiken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er ongeschikte applicaties aan uw bedrijfsnetwerk worden gekoppeld.

Met de Modern Workplace van ALTA-ICT raden wij aan om Microsoft Surface devices te gebruiken. Deze devices bieden het beste wat Microsoft te bieden heeft, inspireren uw medewerkers, zijn innovatief en toekomst vast.

Neem direct contact op
preview