Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Office 365 diensten.

office 365

Heeft u al kennisgemaakt met Microsoft Office 365? Een prachtige webgebaseerde oplossing voor email- en agendabeheer, het (samen)werken aan documenten en online vergaderen.

Microsoft Office 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud” wordt aangeboden. Met Microsoft Office 365 kunt u altijd en overal werken met uw mail of Office bestanden. Updates, onderhoud en backups worden door Microsoft gedaan en zijn inclusief. Met deze cloud dienst van Microsoft ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

 office-365-header-3

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en de nieuwste communicatietechnologie. Office 365 biedt u naast de oplossingen uit de Office suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Skype. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

Maak met ALTA-ICT de overstap naar Office 365

Office-365-verzameling

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Onze consultants geven u graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Microsoft Office 365. We laten u zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven u helder inzicht in zowel de kosten als de besparingen die u kunt realiseren. ALTA-ICT heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging. Of u zich nog aan het oriënteren bent, of al een keuze heeft gemaakt voor Microsoft Office 365 suite, wij helpen u graag met advisering of strategische input.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Hoe kan ALTA-ICT u helpen?

  • Implementatie en inrichting van Office 365
  • Advies over de juiste keuze van licenties (er zijn méér dan 7 varianten)
  • Beheer en ondersteuning van de Office 365 omgeving