Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Microsoft Office 365 diensten.

microsoft_365_logo

Office 365 is nu Microsoft 365. Nieuwe naam, zelfde goede deal, zelfde prijs. Heeft u al kennisgemaakt met Microsoft 365? Een prachtige webgebaseerde oplossing voor email- en agendabeheer, het (samen)werken aan documenten en online vergaderen.

Microsoft 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud” wordt aangeboden. Met Microsoft 365 kunt u altijd en overal werken met uw mail of Office bestanden. Updates, onderhoud en backups worden door Microsoft gedaan en zijn inclusief. Met deze cloud dienst van Microsoft ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

microsoft365

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en de nieuwste communicatietechnologie. Microsoft biedt u naast de oplossingen uit de Microsoft 365 suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Teams. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

Maak met ALTA-ICT de overstap naar Microsoft Office 365

office365

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Onze consultants geven u graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Office 365. We laten u zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven u helder inzicht in zowel de kosten als de besparingen die u kunt realiseren. ALTA-ICT heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging. Of u zich nog aan het oriënteren bent, of al een keuze heeft gemaakt voor Microsoft 365 suite, wij helpen u graag met advisering of strategische input.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer

Hoe kan ALTA-ICT u helpen?

  • Implementatie en inrichting van Microsoft Office 365
  • Advies over de juiste keuze van licenties (er zijn méér dan 7 varianten)
  • Beheer en ondersteuning van de Microsoft Office 365 omgeving