Helpcentrum | Blog

Outlook e-mailhandtekening in de cloud

U bent hier:

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365.

Microsoft is van plan volgende maand een update voor de Outlook voor Windows-client uit te brengen die de mogelijkheid zal toevoegen om een ​​e-mailhandtekening te configureren en deze in de cloud op te slaan, in plaats van in elke Outlook-installatie.

Tot op heden was een groot probleem met Outlook (en trouwens alle e-mailclients) het feit dat gebruikers elke keer dat ze hun e-mailclient installeerden een
e-mailhandtekening moesten configureren.

Toen ze Windows opnieuw installeerden of naar een nieuw apparaat verhuisden, moesten gebruikers de e-mailhandtekening keer op keer opnieuw configureren.

Vanaf juni 2020

Vanaf 2020 zegt Microsoft dat e-mailhandtekeningen worden opgeslagen in het Microsoft 365-account van de gebruiker en uit de cloud worden geladen voor elke e-mail die ze verzenden.

Met deze functie kunnen gebruikers op alle apparaten een consistente e-mailhandtekening hebben en worden situaties vermeden waarin gebruikers e-mails met verouderde handtekeningen verzenden.

De nieuwe functie, die naar verwachting in juni 2020 zal aankomen volgens deze Microsoft 365 Roadmap-pagina, is alleen beschikbaar voor Office 365- en Microsoft 365-klanten en zal als eerste worden uitgerold voor Outlook voor Windows-clients. Andere clients, zoals Outlook voor iOS en Outlook voor Android, zullen het naar verwachting later ontvangen.

Ondersteuning voor gecentraliseerde e-mailhandtekeningen

De afgelopen jaren is de ondersteuning voor gecentraliseerde e-mailhandtekeningen een van de meest gevraagde functies van Outlook.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op ZDNet.com

Vond je dit artikel nuttig?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Inhoudsopgave

Geef een reactie

ALTA-ICT

ALTA-ICT is jouw partner voor de implementatie en ondersteuning van de nieuwste cloud oplossingen.

Contact ons

RECENTE TWEETS

For privacy reasons Twitter needs your permission to be loaded. For more details, please see our Bekijk hier onze Privacy Statement.
Ik Accepteer

Logo widget sliding bar 1

Logo widget sliding bar 1