We are your expert in Microsoft 365!

Cloud is the future, but how do you make the move? ALTA-ICT helps companies to make use of the convenience of the cloud. We do this through our many years of experience in Migrations, management and security of cloud environments.

Watch the whole video

Welcome to the ALTA-ICT website.

You probably have an IT issue.

Then you’ve come to the right place! We have strong expertise in and for Microsoft 365, Sharepoint, Migration projects and everything around IT issues. We also have a wide network and work together with selected professionals so that you almost never have to answer a no. We see IT as thinking in terms of possibilities and solutions.

Growing people and organizations through software and automation is our goal

We do this with a personal and goal-oriented collaboration

Our services

Microsoft partner Microsoft 365

Microsoft 365 training

Share point

Migrations

Cyber security

governance

Automation

Registration Forms

Digital Marketing

SEO/SEA optimization

Interactive video applications

CRM solutions

Schedule an appointment with ALTA-ICT or contact us

What our customers say

Lorita Perez
Lorita Perez
03/01/2023
Alta is een fijne gesprekspartner. Daarnaast brengt Alta-ICT vooral rust in je organisatie.
elias de weerd
elias de weerd
19/10/2022
Als freelance Business Consultant ervaar ik een fijne en betrouwbare samenwerking met Alta.
Frits Corvers
Frits Corvers
18/08/2022
ALTA-ICT is een super goede samenwerkingspartner op het gebied van Office 365 diensten. Alta denkt echt met je mee en is oplossingsgericht
foodking foodking
foodking foodking
26/11/2021
Beste mensen.Dit bericht is voor iedereen die dit zal lezen.Bij alta ict ben je zeker op het juiste adres waarom.Want hij is raap voor ze daad.Komt na alles.En is zeker een pro in ze vak.Heb tot nu toe alleen maar positieve mensen de reviews gelezen.Iedereen is heel erg tevreden over alta.En alta is heel erg klantvriendelijk ,behulpzaam,boordevol creativiteit zit in de pocket.Je kan alle kanten die je maar kan bedenken bij hem aankloppen voor al je vragen dat met ict te maken heeft. BIJ Alta is nooit aan twijfels.Maar direct contact opnemen beste keuze wat iedereen zal maken.Stay strong everbody.Dit bericht is ook voor bedrijven die alta misschien nog niet kennen. Groetjes, ismael
Melvin H
Melvin H
01/10/2021
Ik benaderde Alta voor expertise op gebied van Microsoft365. Alta is vriendelijk, meedenkend en helpt je daar waar hij kan. Zijn ICT expertiese, ervaring en ruime dienstaanbod, maakt hem een waardevolle partner om mee samen te werken.
Robert Post
Robert Post
03/08/2021
Zeer behulpzaam en to-the-point qua service en direct oplossingsgericht. Binnen beperkte tijd meerdere account-problemen opgelost. Bij iedereen van harte aan te raden !!
norbert zijp
norbert zijp
28/07/2021
Alta is zeer gedreven en hulpvaardig. Snel een klik kunnen maken. Daarnaast weet hij waarover hij praat en heeft kennis van zaken.
Harry Clarijs
Harry Clarijs
02/06/2021
Wat is het fijn samenwerken met Alta. Hij heeft veel Microsoft kennis en weet dat op een begrijpelijke wijze over te brengen. Daar bovenop heeft hij een groot hart. Oprechtheid, loyaliteit en hard werken voor zijn klanten zijn kernwoorden die Alta goed typeren. Met deze kwaliteiten heeft hij zijn bedrijf al in het eerste jaar van het bestaan succesvol neergezet. Daar kan en mag hij trots op zijn. Ik ben in ieder geval blij en trots dat ik als bedrijfsadviseur/mentor in zijn ALTA-ICT team plaats neem.
Jeroen Laurijsen
Jeroen Laurijsen
14/10/2020
Altijd up-to-date en deelt heel veel kennis omtrent het Microsoft 365 platform. Snel, actueel en staat altijd voor u klaar als klant.